Bilgi ve sipariş hattı

0545 359 34 32


Ziyaretçi Yorumları


Bu sitede yer alan kullanıcı yorumları vitili krem kullanıcılarının kendi deneyimlerini yansıtmaktadır. Kullanıcıların firmamız ile herhangi bir ilişkisi yoktur

İsim: sinan akkuş | Konu: vitiligo Tarih: 15.10.2018 22:35:58
merhaba ben sinan yanağımda ve goz çevrem de vitiligo vardı. yaklaşık üçbucuk ay sonrasında cilt rengine dondu yanağım ve goz çevrem kesinlikle alın kullanın derim. Çok mutluyum teşekkurederim bu kremi bulan kişilere.
İsim: muzaffer dağlı | Konu: vitiligo Tarih: 04.07.2018 11:38:11
merhaba Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gelişmelerden çok memnunum inanıyorumki dahada guzel sonuçlar alıcam teşekkurler.
İsim: Batuhan | Konu: Vitiligo Tarih: 02.05.2018 12:21:47
Ben de şuan sipariş verdim. Gelişmeleri önümüzdeki birkaç ay içinde yazacağım inşallah
İsim: Dilan | Konu: Vitiligo Tarih: 13.03.2018 14:14:14
Arkadaslar kulanip olumlu sonuc alan varmi gercekten cok ihtiyacim var kafayi yiyecem olumlu sonuc alan varsa bu numaradan bana ulasabilirmisiniz05422206443
İsim: samet | Konu: vitiligo Tarih: 11.03.2018 00:06:13
Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ellerimde beneklenmeler başladı. vitili ekibinin soylediği şekilde devam ediyorum. gelişmeleri yazıcam.
İsim: Sude | Konu: vitiligo Tarih: 27.07.2017 16:57:13

Arkadaşlar bendede 1 ay önce farkedildi bu hastalık yani yeni sayılır zaten küçük ve az yerlerde varlar ama beni rahatsız ediyorlar ister istemez bugünde bu kremi kullanmaya başladım inşallah bu kremi kullanıpta güzel sonuçlar alanlardan biri olurum.Olumlu olumsuz bir gelişme olursa paylaşacağım.

İsim: DERYA | Konu: VİTİLİGO Tarih: 29.05.2017 14:21:12

BENDE KREMİ YENİ ALDIM ELLERİME SÜRÜYORUM DÜZENLİ OLARAK İNŞALLAH ÖNCE ALLAHIN İZNİYLE GEÇECEĞİNE İNANYORUM. GELİŞMELER OLURSA PAYLAŞACAM TEKRARDAN.ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN....

İsim: gülcan bulut | Konu: vitiligo Tarih: 04.05.2017 11:33:47

merhabalar bendede yenı tanısı koyuldu yüzümde oluştu kaşlarım beyazladı öle fark etmiştim dr ye gittim iki tane kortızınlu kerem verdi fayda sağlamadı bıraktım nette gezinirken buraya rastladım yeni siparş verdim inşallah sonuç verir olumlu olumsuz tekrar yazarım ben herkese sağlıklı yaşamalr dilerim.

İsim: selami atak | Konu: vitiligo Tarih: 02.05.2017 19:00:14

Merhaba bende bütün arkadaşlar gibi tavsiye ediyorum. Bende sonuç alanlardan biriyim. çok başarılı bir ürün vitili krem.

İsim: elif | Konu: vitiligo Tarih: 09.03.2017 22:43:39

Selam ben 21 yaşında genç bir kızım. Her Sabah yüzümü kapatıcılara kapatmak beni çok rahatsız ediyordu inanın sıf bunun için 30,40 dk,mı harcıyordum.Yüzümdeki vitiligo lekeleri yüzümün hemen hemen heryerrindeydi. Kaşlarımın üstü,Göz altları,Ağzımın kenarları,Yanaklarım,Boynum tabi kapatıcılarla kapanıyor ama kişinin kendi güzelliği gibi yoktu.  Ben bir aile dostumun sayesinde VİTİLİ Krem i duydum. ve ürünü sipariş ettim. bugün tam 2 ay 12 ve ben şuan dışarı makyajsız ve kapatıcısız çıkıyorum.ve bunu VİTİLİ Krem ve tüm çalışanlarına borçlu olduğumu düşünüyorum ALLAH,ım bu insanlardan razı olsun benimde sizler gibi yüzümü güldürdüler.Bütün vitiligolu kişilere acil şifalar diliyorum.

 
Adınız Soyadınız :
Telefon Numaranız :