Bilgi ve sipariş hattı

0545 359 34 32


Ziyaretçi Yorumları


Bu sitede yer alan kullanıcı yorumları vitili krem kullanıcılarının kendi deneyimlerini yansıtmaktadır. Kullanıcıların firmamız ile herhangi bir ilişkisi yoktur

İsim: ÖzgetÖzge | Konu: Insallah Tarih: 24.08.2016 19:39:55
Herkese geçmiş olsun su an bende başladım bu tedaviye ınş olumlu sonuçlar ve dr ben inanıyorum çok tsk ediyorum ilgililere
İsim: Selçuk han | Konu: Yüzde yüz Tarih: 25.03.2016 00:02:55

Konu başlığında yazdığım gibi ben bu ürünü yüzümde kullandım ve 1 ay içerisinde tamamı geçti. Ellerimdekiler geçmedi. Elimdekiler az ve gözümü rahatsız etmediği için düzenli kullanmadım. Belki düzenli kullansam onlarıda geçirirdi. Yüzünüzdekileri geçirir ondan emin olabilirsiniz. Tabi bu kremi kullanırken karaciğeri güçlendirici gıdalar almayı da ihmal etmeyin. Etkisini hızlandırır. Ben bol bol ev yapımı yoğurt yedim ve akşam yemeğini tere roka dereotu nane havuç kara lahana şalgam marul karışımlı bol zeytinyağlı ve nar ekşili salataya ton balığı ilave ederek yedim. Etkisi belki de bu sayede daha hızlı oldu. Kremi yapan arkadaştan Allah razı olsun.

İsim: neslihan | Konu: vitiligo Tarih: 27.10.2015 15:34:44
arkadaşlar ben bu kremi kullanıyorum 30 gün oldu kızarmalar başladı bu kremi alırken arkadaş bana kızarmalar ve sivilceleşme başlayabilir bunlar yan etkisi degil vitiligolu bölgelerin gececegine işaret demişti ve bunu bi umutla burada paylaşim dedim çok teşekkürler herkeze gecmişolsun
İsim: aynur yıldız | Konu: vitili Tarih: 27.10.2015 15:03:39
merhaba bende vitiligo var bu kremin gercekten faydası varmı artık inanmak istiyorum bu rahatsızlıgın gecicegine neler kullandım bu kremin bir faydası varsa gercekten kullanan varsa yorum yapabilirmi
İsim: harun kayalı | Konu: vitili krem Tarih: 27.10.2015 14:57:55
selam arkadaşlar ben bu vitili kremi kullandım 2 ayda benim yüz bölgemde büyük degişiklikler oldu ama ben devam ediyorum tamamen gecmiş degil ama inandim kullanmaya devam edicegim ilerleyen zamanda tekrar yazıcam gelişmeleri herkese gecmiş olsun
İsim: Muhammed | Konu: vitiligo Tarih: 30.08.2015 11:44:28

Slm aleykum, kremi 4 gundur kulaniyorum, insAllah yorumlarda yazilan gibidir Herkeze acil sifalar Allah tan umut kesilmez

İsim: İbrahim Xir | Konu: VİTİLİGO Tarih: 26.08.2015 15:50:49
KREM ELİME ULAŞTI BUGÜN GELİŞME OLURSA BİLGİLENDİRECEGİM ARKADAŞLAR TEL . 0536 224 3477
İsim: İbrahim Xir | Konu: VİTİLİGO Tarih: 24.08.2015 01:24:40

YORUMLARI OKUYUNCA BENDE SİPARİŞ VERDİM İNSALLAH KURTULURUM BU SIKINTILARDAN.

İsim: melek | Konu: vitiligo Tarih: 31.07.2015 11:07:04

Selam ben size kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. Bu kremin bende yaptığı etkiyi anlatıyım. Siz kararınızı verirsiniz. ben Denizli,de yaşayan 27 yaşında bir bayanım. Vitiligo,ya 4 sene önce yakalandım ve benim bütün piskolojimi bozdu. Bu hastalığın okadar etkisinde kaldımki gündüzleri hiçbizaman dışarı çıkamıyordum.Akşamlarıda sadece balkona çıkıp hava alıyordum bu tam 4 sene sürdü. ve aile doştum dediğimiz bir arkadaşım birgün bana geldi heyecanla bu kremi anlattı ve almamı istedi. onunda komşusunda varmış kullanmış ve iyleşmiş bende umutlandım gerçekten ve 2 adet sipariş verdim. Yüzüm ve ellerim için. yaklaşık 4 ay oldu ürünü kullanalı yüzüm komle geçti ellerim büyük ölçüde geçti ellere devam ediyorum hala bu ürünün çıkaranlara çok teşekkürederim eminimki benim gibi birçok kişiye umut ışığı olmuşlardır. Bu arada evinden çıkamayan ben şuan tatil merkezinden yazıyorum sizi bilmem ama bana hayatımı geri verdi. özgürlüğümü geri verdi bana.bunu vitiligo,lu olmayan bilemez . hepinize acil şifalar.

İsim: yunus öncü | Konu: vitiligo Tarih: 31.07.2015 10:25:26

Kesinlikle alın kullanın bu ürünü gerçekten çok etkili bir ürün bu. Kullandığınız bütün ürünleri bırakın biyana. Sadece düzenli kullanın sizi şok edecek gerçekten. Ben kullanan biri olarak yüz, el, karın bölgemde kullandım. Çok ama çok memnunum geçmiş olsun herkese.Acil şifalar.

 
Adınız Soyadınız :
Telefon Numaranız :